Chiropractic Therapy

<b>Björn Hedberg</b>
Björn HedbergChiropractic Therapist
Available hours
Wednesdays 12:00 – 20:00
Thursdays 09:00 – 19:00
Fridays 09:00 19:00
Prices
700 kr / session

To book a session please contact our chiropractor

  • ordentlig.massage@gmail.com

  • +4673 5433851

Jag heter Björn Hedberg och jag har på ett eller annat sätt tagit hand om människors rörelseapparat sen jag var tonåring. Det började på hobby nivå för att jag var intresserad av hur kroppen fungerade och sen följde massageterapi utbildningen på Axelsons institute och kiropraktor utbildningen på skandinaviska kiropraktorhögskolan.
Jag är specialist inom rörelseapparaten och kan behandla det mesta som har med muskler och leder att göra. Jag jobbar lite olika från de flesta andra kiropraktorer då jag blandar den kiropraktiska behandlingen med rehab träning och olika traditionella massage tekniker från alla världen hörn.
När jag inte behandlar så jobbar jag som en av huvud lärarna på Axelsons i massage, fysiologi och rehabiliteringsträning. Fritiden tas upp av Klättring, spel och argentinsk tango.
Jag tycker inte att människor skall behöva ha ont eller känna sig obekväma i det sätt de rör sig på och om du är en sån person så är du hjärtligt välkommen att höra av dig om du vill så skall vi se vad vi kan göra för att få dig bättre.

Mvh
Björn Hedberg.

Björn Hedberg, Chiropractor